حمایت مجلس از عملیات موشکی سپاه علیه داعش
162 نماینده مجلس در بیانیه ای حمایت خود را از عملیات موشکی سپاه علیه پایگاه طراحی و توطئه تروریست های داعش اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، در این بیانیه که محمد حسین فرهنگی عضو هیئت رئیسه مجلس آن را قرائت کرد آمده است: ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حفظ صلح و آرامش جهانی و محکوم کردن تحرکات آمریکا و هم پیمانان آنها برای نا امن سازی منطقه و هشدار به حامیان مستقیم تروریست ها، حمایت خود را از حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه طراحی و توطئه تروریست های داعش در پاسخ به عملیات کور تروریستی این گروهک اعلام می کنیم.
در این بیانیه از همه مسئولان جمهوری اسلامی خواسته شده است با حمایت از فرزندان انقلابی این ملت، توطئه دشمنان جنایتکار ملت ایران را نقش بر آب و در نطفه خنثی کنند و یاد و خاطره شهید تهرانی مقدم و شهدای یگان موشکی را گرامی بدارند.
*معافیت صنایع دستی داخلی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با معافیت همه تولیدات صنایع دستی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده موافقت کردند.
نمایندگان در ادامه رسیدگی به طرح حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی مواد 13 و 14 این طرح را نیز تصویب کردند.
در ماده 13 این طرح همه تولیدات صنایع دستی داخلی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معافند.
همچنین
در ماده 14 ذکر شده است که آیین نامه اجرایی این قانون رأس مدت 6 ماه پس
از ابلاغ آن توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت صنعت،
معدن و تجارت تهیه می شود و به تصویب هیئت وزیران می رسد.
* طرح سوال از رئیس جمهور با 132 امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی از تقدیم طرح سوال از رئیس جمهور درخصوص موسسات مالی و اعتباری با 132 امضا به هیئت رئیسه مجلس خبر داد.
علی وقف چی با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت موضوع و با توجه به اینکه احساس می کردیم رویکرد مجلس نسبت به گذشته بسیار بهتر شده و نمایندگان بدون توجه به بحث های جناحی، حزبی و گروهی دنبال رفع دغدغه مردم هستند، طرح سوال از رئیس جمهور را مطرح کردیم هر چند نظر بعضی از دوستان این بود که این سوال به جایی نمی رسد و از آن استقبال نمی شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی افزود: خوشبختانه این طرح بدون نگاه سیاسی و به قلم افرادی از هر سه طیف فکری در مجلس امضا شد، به طوری که ابتدا84 امضا پای این طرح نشست و با اینکه بعضی از نمایندگان امضای خود را پس گرفتند، در نهایت امضاهای آن به 132 امضا رسید و آنهایی که امضا نکردند، اعلام کردند که علاقه مندند برای رفع این مشکل کمک کنند که این رویکرد جای تقدیر دارد.
وی خاطرنشان کرد: تمام کسانی که در جریان این موضوع مورد سوال واقع می شوند، اجازه دهند که این سوال به عنوان فرهنگ شفاف سازی و جزو حقوق متقابل نماینده مجلس و دولت محسوب شود.
وقف چی افزود: نباید اینگونه تلقی شود که هرکسی سوال و یا تذکر به رئیس جمهور ومجموعه دولت دارد مخالف دولت است بلکه ما اعتقادمان این است که دوست واقعی کسی است که در زمان خطر، این مسائل را به دوستان خود و مسئولان کشور گوشزد کند.
عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت این سوال را به فال نیک بگیرد و برای خود فرصت تلقی کند، ابراز امیدواری کرد که این فرصت تلنگری برای دولت بعدی باشد که با دقت بیشتر به مسائل کشور توجه کند.
وی تاکید کرد: امروز در کشور نیازمند اعتماد عمومی به موسسات مالی کشورهستیم و با وضعیت اقتصادی موجود اگراعتماد مردم از مجموعه های مالی دولت سلب شود، قطعا عواقب جبران ناپذیری برای کشور به همراه خواهد داشت.
نماینده مردم زنجان و طارم درمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت به هر نحوی برای جلب اعتماد همگانی، باید این موضوع را در کوتاه ترین زمان ممکن حل و فصل کند و امضاکنندگان این طرح علاقه مندند در فرصت قانونی که رئیس جمهور برای حضور در مجلس دارد، به جای تقابل با نمایندگان و مردم و سپرده گذاران، مشکل را حل کند و ما نیز قطعا خوشحال تر می شویم قبل از اینکه این سوال به صحن علنی واصل شود و رئیس جمهور در صحن پاسخگو باشد، بهتر است که قبل از این اتفاق موضوع حل و فصل شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی افزود: پیش از طرح سوال از رئیس جمهور، در خصوص ضرورت ساماندهی وضعیت موسسات مالی مکاتباتی با وزارت اقتصاد داشتیم و آنها نظرشان این بود که چون رئیس کل بانک مرکزی منصوب رئیس جمهور است، وزارت اقتصاد در قبال عملکرد این نهاد پاسخگو نیست و یکی از دلایل اصلی که ما مسیر سوال از رئیس جمهور را پیمودیم این بود که پس از پیگیری از وزارت اقتصاد و جلسه با رئیس کل بانک مرکزی تا آنجا که فکر می کردیم نیاز به تعامل است پیش رفیتم اما در عمل راه به جایی نبردیم و در نتیجه بناچار، برای دفاع از حقوق مردم که به آن سوگند یادکرده ایم، این موضوع را مطرح کردیم.
وقف چی خاطرنشان کرد: بنده به عنوان طراح سوال از رئیس جمهور در خصوص پاسخگویی درباره عملکرد موسسات مالی و اعتباری همچون کاسپین و آرمان، رئیس کل بانک مرکزی را نیز به مناظره دعوت کرده ام که تا کنون وی به این دعوت پاسخی نداده است.
* دولت مکلف به اعمال محدودیت برای واردات صنایع دستی شد
مجلس، دولت و دستگاه های اجرایی را به منظور تشویق و حمایت از رشد و ترویج تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی بومی و اصیل، مکلف به اعمال محدودیت های لازم برای واردات محصولات صنایع دستی کردند.
با رای نمایندگان دولت مکلف شد به منظور تشویق و حمایت از رشد و ترویج تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی بومی و اصیل، نسبت به اعمال محدودیت های لازم برای واردات محصولات صنایع دستی از جمله وضع تعرفه مناسب اقدام کند.
همچنین بر اساس بند ب ماده 11 این طرح ، سقف خروج ظروف ساخته شده از نقره بدون نگین به میزان پنج کیلوگرم و زیورآلات نقره سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی تا سه کیلو گرم برای هر نفر برای حضور در نمایشگاه های بین المللی خارج از کشور با ارائه ضمانتنامه های بانکی و وثایق معتبر افزایش می یابد.
سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، بانک مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی ایران بر اجرای این ماده نظارت می کنند.
همچنین اقلام تاریخی و میراث فرهنگی تابع قوانین و مقررات خاص خود می باشد.
همچنین بر اساس بند پ این ماده از صادر کننده صنایع دستی در مقابل آثار منفی ناشی از نوسانات قیمت ارز حمایت نماید.
بر اساس ث این ماده نیز گمرک جمهوری اسلامی ایران با نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به ایجاد و احصای شناسه تعرفه های فرعی برای کلیه محصولات صنایع دستی کشور اقدام نماید.
همچنین نمایندگان در ادامه جلسه امروز و در ادامه بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن کشور در خصوص طرح حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی با تصویب ماده 13 این طرح نیز موافقت کردند.
بر اساس این ماده دولت می تواند به منظور کمک به ارتقای تحصیلی هنرمندان و استادکاران صنایع دستی، کمک هزینه تحصیلی تعیین و پرداخت نماید.
* صندوق توسعه صنایع دستی ایران تشکیل می شود
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل صندوق توسعه صنایع دستی ایران موافقت کردند.
نمایندگان در ادامه بررسی طرح حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی با ماده 8 این طرح که پیش از این برای اصلاح به کمیسیون مربوط ارجاع شده بود موافقت کردند.
بر اساس این ماده به منظور حمایت از توسعه و ترویج صنایع دستی و فرش دستباف و همچنین تشویق و تکریم هنرمندان، پیشکسوتان و فعالان بخش صنایع دستی مصوب شد صندوق توسعه صنایع دستی ایران زیر نظر سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ظرف مدت یکسال پس از تصویب این قانون تشکیل شود و فعالیت کند.
منابع صندوق از محل 30 درصد درآمدهای سازمان میراث فرهنگی از اجاره اماکن، فروش بلیط و بخشی از منابع صندوق کارآفرینی امید و مهر امام رضا (ع) و کمک های بخش دولتی و غیر دولتی از درآمدهای حاصل از فعالیت صندوق پس از درج در بودجه سنواتی و گردش خزانه تامین می شود.
اساسنامه این صندوق به پیشنهاد مشترک سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت صنعت ، معدن و تجارت تهیه می شود و به تصویب هیات وزیران می رسد.
* اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون دلار به تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری
نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در بررسی لایحه یک فوریتی حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون دلار با هدف ارتقای تولید و اشتغال پایدار در این مناطق موافقت کردند.
براساس ماده یک این لایحه به منظور تحقق اهداف سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، به صندوق توسعه ملی اجازه داده می شود تا با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با تصویب هیئت امنای صندوق، معادل ریالی یک میلیارد و 500 میلیون دلار از منابع صندوق را به صورت قرض الحسنه نزد بانک های کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید سپرده گذاری کند تا این منابع صرف اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت با اولویت روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت واقع در مناطق مرزی و مناطق عشایری شود.
همچنین براساس تبصره یک این لایحه تبدیل دلار به ریال ناشی از اجرای این قانون نباید موجب افزایش دارایی های خارجی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شود.
همچنین براساس تبصره دو، تسهیلات موضوع این ماده بین استان ها براساس شاخص ترکیبی جمعیت روستایی، نرخ بیکاری و عکس درآمد سرانه استان توزیع می شود.
* بانک ها و صندوق های عامل باید بازپرداخت منابع صندوق توسعه ملی را تضمین کنند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که بانک ها و صندوق های عامل باید بازپرداخت منابع صندوق توسعه ملی را تضمین کنند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 14 تیر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه یک فوریتی اعطای تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در روستاها با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته عشایری و مرزی با ماده 2 این قانون با 123 رأی موافق، 11 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 204 نماینده حاضر در جلسه علنی موافقت کردند.
براساس ماده 2 این قانون بانک ها و صندوق های مذکور مکلفند بازپرداخت منابع صندوق توسعه ملی را تضمین کنند.
عاملیت این طرح ها به بانک ها و صندوق هایی داده می شود که از منابع خود و منابع موضوع قانون به صورت تلفیقی تسهیلات اعطا کنند.
* تذکر نماینده سیرجان برای حل مشکلات موسسات مالی و اعتباری
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مردم سیرجان درخصوص مطرح شدن مشکلات موسسات مالی و اعتباری گفت: موضوع را پیگیری می کنیم تا مشکل حل شود.
در جلسه علنی امروز مجلس شهباز حسن پور بیگلری در تذکری خطاب به هیئت رئیسه مجلس با اشاره به مطرح شدن مشکلات موسسات مالی و اعتباری افزود: این جوی که در فضای مجازی علیه بانک ها به راه افتاده است به صلاح شبکه بانکی نیست.
نماینده مردم سیرجان ادامه داد: شبکه بانکی وکیل مردم و تابع سیاست هایی است که مجلس یا شورای پول و اعتبار تعیین می کند بنابراین درخواست همه ما این است که مشکلاتی مانند موسسه کاسپین حل شود اما جوسازی به صلاح شبکه بانکی کشور نیست.
در ادامه جلسه، آقای لاریجانی در پاسخ به این تذکر گفت: دیروز دوستان جلسه ای داشتند و آقای پزشکیان نیز موضوع را پیگیری کرد.
وی افزود: بعد از این نیز پیشگیری می کنیم تا مشکل حل شود.
* بازپرداخت تسهیلات ایجاد اشتغال پایدار حداکثر 6 ساله شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی بازپرداخت تسهیلات ایجاد اشتغال پایدار را حداکثر شش ساله تعیین کردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 14 تیر) مجلس شورای اسلامی در رسیدگی به لایحه یک فوریتی حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی با ماده 3 با 143 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 202 نماینده حاضر در جلسه علنی موافقت کردند.
در این ماده آمده است: حداکثر دوره تنفس تسهیلات موضوع این قانون یک سال پس از بهره برداری تعیین می شود و دوره بازپرداخت تسهیلات حداکثر شش سال است که متناسب با نوع طرح محاسبه می شود.
در تبصره نیز تاکید شد: بانک های مذکور و صندوق کارآفرینی امید مجاز به تسویه تسهیلات پرداخت شده قبلی از محل منابع موضوع این قانون نیست.
همچنین به پیشنهاد محمد حسینی تبصره به ماده 3 الحاق شد که نمایندگان با 138 رأی موافق، 14 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 204 نماینده حاضر در جلسه علنی با آن موافقت کردند.
در این تبصره آمده است که بانک ها و صندوق مذکور موظف هستند برای تسهیل پرداخت تسهیلات مذکور از انواع تضامین شامل سند منازل مسکونی روستایی، سند زمینی کشاورزی، سند واحدهای دامپروری و تجاری در روستاها و نواحی صنعتی و سفته از روستاییان و عشایر دریافت کنند.
* جلسه مجلس با مسئولان مالی و اقتصادی درباره معضل موسسات مالی و اعتباری
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسه ای درباره معضل موسسات مالی و اعتباری برگزار شده است در پاسخ به تذکر موسوی لارگانی گفت: جوّ کشور را علیه بانک ها متشنج نکنیم.
سیدناصر موسوی لارگانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 14 تیر) مجلس شورای اسلامی در تذکر آیین نامه ای با استناد به بند 11 ماده 24 آیین نامه داخلی افزود: تذکر اینجانب درباره موسسات مالی و اعتباری است که به شکل گیری معضل اجتماعی بزرگ در کشور منجر شده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس روزانه با سیل انبوهی از پیام های مردم مواجه هستند و تحت فشار قرار گرفته اند که به طور جدی تر پیگیر سپرده های آنها در موسسات مالی و ا عتباری باشیم.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی باید برنامه ریزی دقیقی در این خصوص انجام دهد؛ متاسفانه بانک مرکزی می گوید که مسئولیتی در قبال موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز ندارد.
موسوی لارگانی گفت: سوال اساسی اینجاست زمانی که یک موسسه مالی و اعتباری اقدام به کار بانکی با صدها شعبه در سطح کشور انجام می دهد و میلیاردها تومان پول مردم را تصاحب کرده است چرا بانک مرکزی هیچ اقدامی انجام نمی دهد. جالب اینجاست که این موسسه در خیابان میرداماد و مقابل چشم بانک مرکزی شعبه داشته است.
وی تصریح کرد: شهروندی در موسسه کاسپین که دارای مجوز است 30 میلیون تومان سپرده گذاری کرده است اما امروز به او می گویند 16 میلیون تومان از سرمایه اش را باز می گردانند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: روز گذشته در جلسه ای با حضور آقایان سیف رئیس بانک مرکزی، نهاوندیان رئیس نهاد ریاست جمهوری و طیب نیا وزیر اقتصاد مسائل مرتبط با موسسات مالی و اعتباری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
پزشکیان افزود: اینکه بیان داشتید بانک مرکزی مسئولیت را نپذیرفته است، صحیح نیست. ما نباید جو را علیه بانک ها متشنج کنیم و بگوییم که بانک های کشورمان دارای مشکل هستند.
وی در پایان گفت: مسئولان ذی ربط پیگیر موضوع هستند و مجلس با حساسیت مسئله را در دست بررسی دارد.
* مدیران اقتصادی کشور درحال حل مشکل موسسات اعتباری هستند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی از زیر بار مسئولیت تخلفات موسسات مالی و اعتباری شانه خالی نکرده است.
مسعود پزشکیان در جلسه علنی امروز در پاسخ به تذکر حجت الاسلام سیدناصر موسوی نماینده مردم فلاورجان در خصوص عملکرد بانک مرکزی در صدور مجوز فعالیت برای موسسات مالی و اعتباری افزود: تخلفات این موسسات در جلسه روز گذشته به طور مفصل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار شد این مسئله هرچه زودتر جمع شود.
وی گفت: بانک مرکزی از زیر بار مسئولیت تخلفات موسسات مالی و اعتباری شانه خالی نکرده است و خودمان نباید جو را به گونه ای متشنج کنیم که گویا بانک های جمهوری اسلامی ایران مشکل دارند.
پزشکیان افزود: مدیران اقتصادی کشور در حال جمع کردن این معضل هستند و هیات رئیسه مجلس نیز بر موضوع نظارت دارد.
جلسه مشترک میان برخی نمایندگان مجلس با وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس دفتر رئیس جمهور درخصوص رسیدگی به تخلفات موسسات مالی و اعتباری عصر دیروز در مجلس برگزار شد.
* اعلام وصول سوال نمایندگان از وزیر اطلاعات درخصوص علت کتمان حضور تعداد زیادی از افراد دوتابعیتی در بدنه دولت
عضو هیئت رئیسه مجلس موارد اعلام وصول شده هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی را اعلام وصول کرد.
علی وکیلی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 14 تیر) مجلس شورای اسلامی موارد اعلام وصول شده هیئت رئیسه مجلس را به این شرح قرائت کرد:
- سوال ملی سه تن از نمایندگان از وزیر اطلاعات در خصوص علت کتمان حضور تعداد زیادی از افراد دوتابعیتی در بدنه دولت
- سوال ملی جهانبخش محبی نیا نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب از وزیر امور خارجه در خصوص اعلام آخرین وضعیت خواسته مدعیان در محاکم بین المللی علیه ایران و دفاع مسئولان کشور در این خصوص
- سوال ملی 54 نفر از نمایندگان از وزیر اطلاعات در خصوص دستگیری تعداد زیادی از فعالان رسانه ای، مطبوعاتی و ادمین های کانال های تلگرامی در ایام انتخابات ریاست جمهوری.
تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تذکر نمایندگان به مسئولان اجرایی را قرائت کرد.
اکبر رنجبرزاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 14 تیر) مجلس شورای اسلامی تذکر کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی را به این شرح قرائت کرد:
تذکرسیدصادق طباطبایی نژاد و سیدجواد ساداتی نژاد به وزیر آموزش و پرورش در خصوص بی توجهی مدیرکل استان اصفهان به اعتراضات فرهنگیان منطقه اردستان و زواره
تذکر شهاب نادری نماینده اورامانات به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص خرید تضمینی گندم و پرداخت به موقع پول کشاورزان
تذکر علی رستمیان نماینده سلسله و دلفان به رئیس جمهور در خصوص شکار بی رویه وحوش در کوه های گرین شهرستان سلسله
تذکر نادر قاضی پور و علیرضا محجوب به وزیر ورزش و جوانان در خصوص تسریع در تکمیل ورزشگاه شهید باکری ارومیه
تذکر محسن بیگلری نماینده سقز و بانه به وزیر آموزش و پرورش درخصوص علت بی توجهی به مدرسه سازی در شهر و روستاهای سقز و بانه که اکثر مدارس آن فرسوده اند، چیست، تذکر به وزیر ارتباطات درخصوص علت عدم توسعه پوشش آنتن دهی موبایل در کردستان مخصوصاً جاده ها و روستاهای سقز و بانه چیست؟
تذکر قاسم احمدی لاشکی به وزیر تعاون درخصوص تسریع در آغاز عملیات ساختمان اداره بیمه سلامت نوشهر و اظهار گله مندی به خاطر کلنگ زنی مدیرعامل بیمه سلامت در سال 94 که تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
تذکر نادر قاضی پور به وزیر خارجه و رئیس جمهور مبنی بر اینکه هیئت نظارت بر برجام به وظیفه خود عمل کند تا وظایف تعیین شده در موارد 9 گانه ابلاغی ازجانب مقام معظم رهبری درخصوص مصوبه مجلس اقدام نماید تا در مقابل اقدامات خصمانه امریکا مماشات نکنیم.
تذکر سیدعلی ادیانی به وزیر تعاون درخصوص لزوم تدوین آیین نامه اجرایی و تعیین شاخص های آموزش و پرورشی و تدوین محتوا و نظارت بر مهدهای کودک، همچنین تذکر به وزیر آموزش و پرورش جهت لزوم تسریع در تدوین اساسنامه صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی
تذکر حسینعلی حاجی و اکبر رنجبرزاده به وزیر راه درخصوص ضرورت افزایش سهمیه گازوئیل کامیون ها که بخاطر کم شدن سهمیه سوخت فعالیت آنها بسیار کاهش یافته است.
تذکر سید علی ادیانی به وزیر ورزش درخصوص تدوین اساسنامه کمیته پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
تذکر حسن کامران به وزیر کشور درخصوص اینکه چرا وحدت رویه در کشور نسبت به قهوه خانه ها وجود ندارد.
تذکر عبدالله سامری به رئیس جمهور درخصوص علت عدم ابلاغ برنامه ششم به وزارتخانه ها
تذکر علی اصغر یوسف نژاد به رئیس جمهور درخصوص رسیدگی به وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی در دستگاه های اجرایی، تذکر به وزیر امور اقتصادی و دارایی درخصوص رسیدگی به وضعیت شرکت های نکاچوب، کاغذ مازندران و چوب فرین.
تذکر عبدالله رضیان به وزیر راه درخصوص تکمیل و پایان راه تهران به قائمشهر و رفع معضل گره ترافیکی قطعه 5 کیلومتری سرخ کلا به زیرآب، تذکر به وزیر ورزش و جوانان درخصوص توجه به ورزش مازندران و نظارت درست و تیم نساجی
تذکر سید جواد ابطحی به وزیر صنعت درخصوص ضرورت پیگیری و توجه به مطالبات شرکت صنایع شیمیایی اصفهان و شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران از شرکت هندی ایزل
تذکر نادر قاضی پور و علیرضا محجوب به وزیر بهداشت درخصوص جلوگیری از افزایش تعرفه های پزشکی با توجه به افزایش نجومی آن در سنوات گذشته
تذکر علیرضا سلیمی، سید مهدی مقدسی، محمدرضا منصوری، محمدابراهیم رضایی، علی ابراهیمی و محمد حسینی به وزیر کشور درخصوص جلوگیری از تحرکات تحریک آمیز فرماندار و بخشدار کاشان در نقاط مرزی کاشان، دلیجان و مشهد اردهال
تذکر حبیب الله دهمرده به وزیر کشور درخصوص اینکه چرا مدتی است بازارچه های مرزی سیستان، شاهگل و تخت دلبر با فراز و نشیب مواجه بوده و مشکلاتی را به همراه داشته است.
تذکر حسن کامران به وزیر جهاد کشاورزی درخصوص پرداخت به موقع طلب کشاورزان گندم کار به ویژه در شرق استان اصفهان و اجرای بخشودگی سود وام کشاورزان برابر قانون
تذکر جلال محمودزاده به وزیر نفت درخصوص مشکلات توزیع سوخت و کمبود گاز در مناطق مختلف مهاباد
تذکر امیر خجسته و اکبر رنجبرزاده به وزیر اقتصاد و طرح این سوال که با چه منطقی دریافت مالیات از کامیون های استان همدان مشابه استان های صنعتی مانند استان های مرکزی و یزد لحاظ شده در صورتی که این استان ها قطب صنعتی هستند.
تذکر محجوب و قاضی پور به وزیر اقتصاد درخصوص حل مشکلات کارگران جایگاه های عرضه سوخت مراغه و مهاباد
تذکر شهاب نادری به وزیر کشور درخصوص علت عدم ساماندهی مرزهای شوش، می و شیخ صالح و نحوه تقسیم پول کوله بران.
تذکر اکبر رنجبرزاده به وزیر جهاد کشاورزی درخصوص جذب کارشناسان ناظر گندم در اداره جهاد کشاورزی اسدآباد بد ون در نظر گرفتن بومی گزینی
تذکر حشمت الله فلاحت پیشه و احمد صفری به وزیر اطلاعات درخصوص پیگیری احتمال و ادعاهای مربوط به فساد اقتصادی در روند واگذاری پالایشگاه کرمانشاه
تذکر محجوب و قاضی پور به وزرای کشور و ارتباطات درخصوص برخورد قاطع و جدی با قاچاقچیان و در معابر و مجاری غیررسمی کشور
تذکر محجوب و قاضی پور به رئیس جمهور درخصوص لزوم تسریع در تهیه بسته های حمایتی از بخش خصوصی و مشارکت های مردمی رای کمیسیون صادرات کشور، تذکر به رئیس جمهور درخصوص تهیه سند آمایش سرزمینی در سطح ملی و استانی
تذکر همایون هاشمی به رئیس جمهور درخصوص رسیدگی عاجل به وضعیت آثار باستانی و اماکن گردشگری شهرستان های حوزه انتخابیه با عنایت به ظرفیت بالقوه آنها در زمینه گردشگری
تذکر سیده حمیده زرآبادی به وزیر بهداشت درخصوص صدور دستور برای تعین تکلف وضعیت استخدامی پرستاران جهاد دانشگاهی.
تذکر احمد بیگدلی نماینده خدابنده به وزیر علوم درخصوص حذف رشته های کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد شهرستان خدابنده
تذکر حشمت الله فلاحت پیشه به رئیس جمهور درخصوص پیگیری علل افزایش تدریجی شاخص نرخ بیکاری در طول سال جاری
تذکر سید حسین نقوی حسینی به وزیر نیرو درخصوص علت عدم تخصیص حق آبه کشاورزان دست ورامین و پیشوا از سد ماملو
تذکر حسن سلیمانی نماینده کنگاور، صحنه و هرسین به وزیر راه درخصوص تسریع در مرمت و بازسازی راه آسفالته پل شهدا به پل چهر در شهرستان صحنه و هرسین، تذکر به وزیر راه و شهرسازی درخصوص تسریع در عملیات اجرایی دوبانده نمودن راه کنگاور – تویسرکان- نهاوند و بیستون به سنقر، تذکر به وزیر نیرو درخصوص تامین بودجه سدهای آناهیتای کنگاور و قشلاق در صحنه و تامین آّب شرب کنگاور به هرسین.