روغن پالم اگر درست تولید شود هیچ ضرری ندارد
دبیر انجمن صنایع روغن گفت : مواد اولیه پالم در صنایع روغن سازی اگر درست استفاده و تولید شود ، هیچ ضرری ندارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ داریوش محمودی در حاشیه سمینار روغن پالم کشور مالزی در تهران گفت: پالم به عنوان مواد اولیه می تواند مفید باشد اگر در جای خودش استفاده شود اما اگر درست استفاده نشود بسیار مضر خواهد بود.
وی گفت : امروز برای ارتقاء کیفیت روغن ها در دنیا از مواد اولیه روغن پالم استفاده می شود.
محمودی افزود : آمار جهانی نشان می دهد کشورهای اروپایی وآمریکایی پالم را از مالزی و اندونزی به عنوان مواد اولیه برای روغن سازی وارد و استفاده می کنند.
وی گفت: با موضوع روغن پالم باید با ادبیات فنی برخورد شود.
محمودی گفت : نگاه سیاه و سفید در صنعت روغن نگاه زیبایی نیست و تمام تلاش ما این است که روغن باکیفیت در اختیار مصرف کننده قرار دهیم.
وی تصریح کرد : هیچ چیز بهتر از نظام کیفی تولید و رضایت مصرف کننده نیست و در کشورهای مختلف برای توسعه صادرات خود سمینار برگزار می کنند که مالزی هم سمینار روغن پالم را در ایران برگزار کرده است.
محمودی با بیان اینکه مواد اولیه باید استاندارد و کیفیت خاص خودش را داشته باشد ، گفت: استفاده از روغن پالم در فرآورده های لبنی در چند سال گذشته به علت افزایش قیمت تمام شده ، بوده است.
وی گفت: در گذشته وقتی چربی شیر و خامه آن گرفته می شد بجای آن از پالم استفاده می شده است.
محمودی گفت: اینکه وزارت بهداشت به مضر بودن روغن پالم اشاره کرده است ، اگر در جای درست استفاده نشود، کاملا درست به نظر می رسد.