آغاز اجرای «دیوان تئاترال» در تماشاخانه سنگلج
نمایش «دیوان تئاترال» نوشته محمود استاد محمد و کارگردانی روزبه حسینی در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفت.
![](/files/fa/news/1395/10/7/604912_222.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، در این نمایش علیرضا دُرّی، رؤیا بختیاری، نرگس امینی، پژند سلیمانی، مروارید مهر، رضا علوی، حمید خوشنویس، سهیل بابایی، ماندانا جبّاری، علی افشاری، نسترن عاشوری و روزبه مهر ایفای نقش می کنند.
نگار بیگی منشی صحنه، محمد هاشمیان مدیر صحنه، محمد سلیم دستیار صحنه، عکاسان رسول نور محمد زاده و الناز سعیدی، ساخت ماسک و پوستژهای فیگوراتیو بهمن صنیعی و مشاور رسانه این گروه را زهرا شایان فر برعهده دارند.
نمایش دیوان تئاترال از 6 تا 30 دی ساعت 18.30 در تماشاخانه سنگلج به نشانی خیابان حافظ ضلع جنوبی پارک شهر خیابان بهشت و بلیط های آن از طریق سایت Tik8 به فروش می رسد.