طراحی و استقرار پدافند غیر عامل زیستی لازمه تضمین سلامت جامعه
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: طراحی و استقرار پدافند غیر عامل زیستی لازمه تضمین سلامت جامعه در برابر تهدیدهای احتمالی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، قدیر رجب زاده افزود: بررسی های تاریخی نشان می دهد مخاطرات بسیاری در سطح جهان در مورد ایجاد آلودگی زیستی دست ساخت وجود داشته که از طریق آلوده کردن آب، دام و مواد غذایی پر مصرف در یک منطقه خسارت جبران ناپذیری بر سلامت مردم وارد کرده است.
عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: ازجمله اقدامات این پژوهشکده در زمینه مقوله های امنیت و ایمنی غذایی می توان به اجرای طرح کلان ملی مدیریت، سیاست گذاری و ارزیابی خطر آلایندههای غذایی و محیط زیست در بخش مواد خام کشاورزی، دام، طیور و شیلات و انجام پژوهش های کاربردی برای ارتقاء ایمنی مواد غذایی و سلامت عمومی جامعه اشاره کرد.
وی همچنین به ارائه پیشنهادهایی برای ایجاد مصونیت در برابر مخاطرات زیستی پرداخت و گفت: شناسایی مخاطرات زیستی در حوزه غذا با توجه به ویژگی های بومی و اقلیمی مناطق کشور، توسعه شبکه آزمایشگاهی به منظور شناخت تخصصی تهدیدهای زیستی، پیش بینی ساز و کارهای لازم برای ارائه آموزش های عمومی و تخصصی برای جلوگیری و کاهش مخاطرات زیستی و طراحی و استقرار سامانه پدافند غیرعامل زیستی از جمله مواردی است که باید به طور جدی به آنها پرداخته شود.
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی افزود: طراحی و استقرار پدافند غیر عامل زیستی درکشور نیازمند برنامه ریزی کلان هوشمندانه است که پژوهشکده علوم و صنایع غذایی آمادگی دارد از طریق همکاری مشترک با نهادهای ذی ربط و همچنین اجرای طرح های تحقیقاتی مرتبط گام مؤثری در مقابله با این گونه تهدیدها بردارد.