«نهال مهر»، طرحی برای تغییر نگاه به یک آسیب
مدیر عامل جمعیت طلوع بی نشانها گفت: طرح نهال مهر، طرحی برای کارآفرینی کارتن خوابهای بهبود یافته است که به تغییر تصویر ذهنی مردم به این قشرها می پردازد.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، اکبر رجبی در نشست خبری «طرح نهال مهر» با بیان اینکه کارتن خواب های بهبود یافته در سرای مهر 15 هزار بنفشه کاشته اند افزود: ما می خواهیم تحولی در بی تفاوتی مردم از کارتن خواب ها ایجاد کنیم و هم اکنون جمعیت طلوع بی نشان با بودجه ای کمتر از یک میلیارد تومان در طول سال با مشارکت مردمی کمک رسان افراد کارتن خواب سطح استان تهران است و 50 درصد خیران نیز بهبود یافته ها هستند.
وی افزود: تا سال 87 فقط مردان کارتن خواب در شهر دیده می شد اما در سال 88 نخستین بار با یک مورد زن روبرو شدیم اما درحال حاضر نوزاد را هم در پاتوق های کارتن خواب ها می بینیم.
نرجس ضیاء الملک کارآفرین و یاور جمعیت طلوع بی نشانها نیز در این نشست با اشاره به اینکه از سال 88 تاکنون 4350 کارتن خواب را جذب کرده ایم افزود: سرای امید طلوع از سال 91 با ظرفیت 200 نفر افتتاح شد و تاکنون توانسته است 3600 نفر را جذب کند و سرای مهر نیز که از اردیبهشت سال گذشته افتتاح شد از مادر و کودک نگهداری می کند و ظرفیت 55 نفر را دارد.
وی افزود: توانسته ایم 15 درصد از جذب شده ها را در اموری همچون سفال گری، ملیله دوزی، عکاسی، منبت، خیاطی، آرایشگری، نجاری و مبل سازی مشغول به کار کنیم.
حسین شیخ مسئول «طرح تهران، شهر بدون گرسنه» نیز در این نشست با بیان اینکه این طرح از سال 94 کار خود را به طور رسمی آغاز کرده است گفت: این طرح غذای سالم و دست نخورده مجالس یا نذری های خام و پخته شده را با عنوان آیین مهرورزی بدست افراد نیازمند می رساند و طرحی کاملا مردمی است.
وی افزود: این طرح در ابتدا کار خود را در 4 نقطه تهران آغاز کرد و در حال حاضر سیزدهمین مرکز نیز در تجریش کار خود را آغاز کرده است و غذا ها را بر اساس نیت خیر به نیازمندان می رساند.
شیخ با اشاره به اینکه در تهران، کرج و بومهن به 16 پاتوق کارتن خواب سرکشی می کنیم گفت: از افراد کارتن خواب سطح شهر، 60 درصد به صورت پراکنده و 40 درصد به صورت متمرکز درپاتوق های خود هستند.