نقش سوءتغذیه در بروز بیماریها
یک متخصص تغذیه گفت: دریافت نکردن ریزمغزی ها از جمله آهن و کلسیم نه تنها سوءتغذیه را تشدید میکند بلکه در بروز کم خونی، کمبود آهن و پوکی استخوان اثر مستقیم دارد.

دکتر یحیی پاسدار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: دریافت نکردن مواد غذایی کافی در کودکان موجب تأخیر در رشد و ابتلا به مشکلات مغزی و حرکتی در بزرگسالی می شود.
وی ادامه داد: بسیاری از توانایی های ذهنی بر اثر دریافت نکردن گروهی خاص از مواد غذایی در کودکی باز می گردد بنابراین داشتن یک رژیم غذایی کامل در کودکی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
این متخصص تغذیه گفت: سوءمصرف مواد غذایی با بسیاری از بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، سرطان، فشارخون، دیابت، نارسایی قلبی و کبدی مرتبط است که با اصلاح تغذیه، قابل پیشگیری و درمان هستند.
پاسدار درباره نقش تغذیه در درمان بیماری ها افزود: هر بیماری نیازمند نوعی توجه خاص به تغذیه فرد بیمار است بنابر این با توجه به شرایط بیماری و ضرورت درمان، حضور کارشناس یا متخصص تغذیه در روند درمان بیماران ضرورت دارد.