گفتمان سازی حوزه زنان در استان های کشور
مشاور وزیر کشور در امور زنان گفتمان سازی موضوع زنان در استان های کشور را مهمترین سرفصل کاری اش اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، فهیمه فرهمند در نشست خبری که همزمان با هفته دولت به بررسی عملکرد سه ساله دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور می پراخت، گفت: حضور زنان در شوراهای تصمیم گیر، تصمیم ساز، نظارت و مدیریت در استان ها از نتایج این
گفتمان سازی است.
وی افزود: به عنوان مثال حضور مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری در شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان ها یکی از این بخش هاست.
فرهمند گفت: در یک دوره چهار ماهه (تابستان و پاییز 94) مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری ها در 105 جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرکت کردند.
وی افزود: 195 مصوبه در این مدت برای حمایت از زنان و خانواده در ستادهای مبارزه با موادمخدر تصویب شد که 87 مصوبه اجرا و 98 مصوبه دیگر نیز درحال اجراست.
فرهمند گفت: 121 طرح در زمینه پیشگیری از اعتیاد زنان بود که 89 طرح آن اجرا شد و 66 طرح درمان اعتیاد که 9 طرح آن خاتمه یافته است.
وی افزود: حمایت از زنان معتاد بهبودیافته 36 طرح درحال اجرا داشت که 9 طرح آن خاتمه یافته است.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: در زمینه حمایت از خانواده های معتادان نیز 26 طرح اجرا و 13 طرح خاتمه یافته است.
ارائه بسته اقتصاد مقاومتی ویژه زنان به وزیر کشور
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده از تدوین و ارائه بسته اقتصاد مقاومتی ویژه بانوان به وزیر کشور خبر داد.
دکتر فهیمه فرهمندپور در نشست خبری گفت: بسته اقتصاد مقاومتی ویژه بانوان با تلاش دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور و استفاده از نظرات کارشناسان تهیه و در سال اقتصاد مقاومتی به وزیر کشور ارائه شد.
وی افزود: گفتمان سازی در حوزه زنان از مهمترین دستاوردهای دفتر امور زنان وزارت کشور در دولت یازدهم است که با 40 سفر استانی هیئت دولت انسجام یافته است.
فرهمندپور اضافه کرد: نخستین بار زنان نیز در تدوین برنامه ششم توسعه نقش موثری را ایفا کردند.
وی افزود: دفاتر امور زنان و خانواده استانداری ها به عنوان مرجع استانی حقوق کودک در کشور تعیین شدند که تا پیش از این در بخش استانی مرجع مشخصی نداشت.
وی گفت: مرجع ملی حقوق کودک، وزارت دادگستری است که با همکاری وزارت کشور و دفتر امور بانوان مسئولیت استانی آن بر عهده دفاتر امور زنان و خانواده استانداریها گذاشته شد.
فرهمندپور افزود: تبیین وظایف و عملکرد دفاتر امور زنان و خانواده استانداریها و ایفای نقش آنان در پیگیری آسیب های اجتماعی حوزه زنان و خانواده در برش استانی از جمله تلاش های دولت یازدهم بوده است.
وی افزود: حضور مدیران کل امور زنان و خانواده استانداریها در شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان به منظور پیگیری مشکلات زنان معتاد و همچنین خانواده معتادان از دیگر مسئولیت های دفاتر امور زنان و خانواده کشور است که پیگیری می شود.
آغاز طرح توانمندسازی بانوان مدیر
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده از آغاز اجرای طرح ارتقای توانمندی مدیریتی بانوان مدیر کشور خبر داد.
فهیمه فرهمند پور گفت: این طرح بر اساس تفاهم نامه دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری همزمان با هفته دولت در استان اردبیل آغاز شد .
وی افزود: بر اساس این طرح 45 دوره ، 35 ساعته برای بانوان مدیر 31 استان کشور برگزار می شود .
فرهمند پور اضافه کرد: 2 هزار و 200 بانوی مدیر بر اساس بانک اطلاعاتی در کشور فعالند که در این دوره ها حضور خواهند یافت.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: بانوان در سطح مدیران کل، معاونان مدیران کل، فرمانداران ،بخشداران ، معاونان فرمانداران و بخشداران ،مشاوران امور زنان در استانداریها و دستگاه های اجرایی همچنین بانوان عضو شوراهای اسلامی شهر در این دوره ها حضور خواهند یافت.
وی اضافه کرد: 31 دوره از این طرح در 31 استان کشور ویژه بانوان مدیر هر استان برگزار می شود و 14 دوره نیز به صورت مشترک برای بانوان استانهای همجوار برگزار خواهد شد.
فرهمند پور گفت: برنامه ریزی معطوف به جنسیت ، برنامه ریزی بودجه ای ، برنامه ریزی فرهنگی ، توانمند سازی حقوقی و توانمند سازی مدیریتی زنان در سطح ملی و بین المللی از جمله موضوع های این دوره ها بوده است.