تشکیل کنسرسیوم دانشگاهی در حوزه علوم شناختی
رئیس ستاد توسعه علوم شناختی گفت: کنسرسیوم دانشگاهی در دانشگاه های فعال در حوزه علوم شناختی ایجاد میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای کمال خرازی در مراسم افتتاح آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در دانشکده فنی دانشگاه تهران افزود: توانایی های شناخت انسان بر اساس نظریه های علوم شناختی دریافت داده هاست که بعد از استنتاج به یافته های جدید دست پیدا می کند و مغز پردازشگر این چرخه است.
وی علوم شناختی را علم آینده برشمرد و گفت: این علم میتواند در حوزههای نظامی و دفاعی نیز کاربرد داشته باشد.
رئیس ستاد توسعه علوم شناختی اولین هدف علوم و فنآوری شناختی را ارتقاء قابلیت های انسانی و افزایش فعالیت های شناختی بیان کرد.
خرازی با بیان اینکه دومین هدف علوم و فنآوری شناختی شناخت فرهنگی و اجتماعی است که موجب پذیرش سیاست ها به وسیله مردم می شود تاکید کرد: در سیستمهای رسانهای دچار ضعف هستیم.
وی سومین هدف را پدافند در برابر حملات نرم دشمن بیان کرد و افزود: به کمک علوم و فنآوری شناختی می توانیم به خنثی سازی این حملات بپردازیم.
خرازی گفت: در گذشته برای مشاهده داخل مغز با محدودیت هایی روبرو بودیم اما دستگاه های آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز کمک می کند به جعبه سیاه مغز وارد شویم.
رئیس ستاد توسعه علوم شناختی با بیان اینکه آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز دارای 9 بخش است افزود: از جمله این بخشها MRI، تحریک مغناطیسی مغز، پردازش و آنالیز تصاویر و الکتروانسفالوگرافی است.