رشد 14 برابری جراحان مغز و اعصاب از زمان جنگ
دبیر علمی بخش بینالملل پنجمین همایش بین المللی متخصصان مغز و اعصاب جهان گفت: از زمان جنگ و در این سال ها گروه جراحان مغز و اعصاب ایران خیلی پیشرفت کرده اند.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سمیعی در گفتگو با بخش خبری 20 شبکه چهار افزود: به گفته پروفسور حکمت که پرزیدنت جراح مغز و اعصاب جهان است، در زمان جنگ 50 جراح مغز و اعصاب داشتیم و امروز 700 جراح این حوزه در کشورمان فعال هستند.
دبیر علمی بخش بینالملل پنجمین همایش بین المللی متخصصان مغز و اعصاب جهان ادامه داد: فدراسیون جراح مغز و اعصاب بین المللی 130 عضو دارد و جامعه جراح مغز و اعصاب ایران از سال 1965 تا امروز عضو این فدراسیون است و این فدراسیون هر چهار سال کنگره بین المللی دارد.
وی گفت: برای آن کنگره ها باید از 130 عضو رای گیری صورت پذیرد، پدر من پروفسور مجید سمیعی به فدراسیون پیشنهاد کرده بودند تا این سمپوزیم به ایران بیاید و تمام مدیریت فدراسیون پذیرفتند.
سمیعی با ابراز خوشحالی از اینکه سمپوزیوم را به ایران آورده اند افزود: سمپوزیومهای قبل یک سوم این نشست بود و با همکاری جامعه جراحان مغز و اعصاب ایران بیش از 500 سخنرانی داریم و بیش از 100 نفر از سخنرانان از همکاران ایرانی هستند و این سمپوزیوم فرصت خیلی خوبی است تا همکاران ایرانی به دنیا نشان دهند که در چه سطحی می توانند کار کنند.
وی با اشاره به اینکه حدود 400 نفر از خارج کشور در این سمپوزیوم حضور دارند گفت: 200 نفر از آن ها افرادی هستند که ده ها سال تجربه در زمینه جراحی مغز و اعصاب دارند که در کشورهای خودشان از مهمترین افراد هستند.
سمیعی افزود: افرادی از آفریقا در این سمپوزیوم حضور دارند و درباره مشکلات کشورشان در حوزه جراحی مغز و اعصاب با ما صحبت می کنند، همچنین از کشور چین 100 جراح مغز و اعصاب جوان داریم که می خواهند از این سمپوزیوم استفاده کنند.
وی گفت: با توجه به اینکه جراحی های مغز و اعصاب نیاز به زمان زیادی دارد و در سبک این سمپوزیوم نیست که چند جراحی را به طور زنده پخش کند، اما 9 سخنران در نشست کنفرانس ویدئویی داریم که در 15 دقیقه می تواند مهمترین نقاط عمل را نشان دهد و متخصصین به دنبال همان 15 دقیقه مهم هستند که ببینند فردی با تجربه بالا چگونه مشکل در آن مراحل را حل می کند.
سمیعی افزود: هدف این کنگره نخست جراحان مغز و اعصاب و افرادی در رشته های مرتبط با این موضوع از جمله گوش، حلق و بینی، روانشناسی و چشم پزشکی است.
وی گفت: رشته مغز و اعصاب در ایران مثل رشته های دیگر از سطح بالایی برخوردار است، تاریخ کشورمان بیشتر از همه کشورها به طب و طبابت وصل است و قبل از جنگ هم جراحی مغز و اعصاب در ایران بسیار قوی بود و در منطقه کشورمان رتبه اول دارد.
سمیعی در پایان تاکید کرد: تکنولوژی برای تشخیص بیماری و در عمل بسیار مهم است، ورود فناوری و پیشرفت متخصصان ما در ساخت فناوری هایی که در این زمینه کمک می کند در حال پیشرفت است.