استقبال از هنرنمایی کودکان کار در فرهنگسرای نیاوران
کودکان کار امشب علاقه مندان موسیقی نواحی را در فرهنگسرای نیاوران به وجد آوردند.
کودکان کار امشب علاقه مندان موسیقی نواحی را در فرهنگسرای نیاوران به وجد آوردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امشب در نهمین شب سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر کودکان کار و بی سرپرست، همراه با گروه آوای موج از بوشهر هنرنمایی کردند.
تماشاچیان در برابر هنرنمایی کودکان کار موجی از شور و شادمانی در فضای فرهنگسرای نیاوران به راه انداختند.
محسن آقایی سرپرست گروه آوای موج که از استقبال مردم خوشنود به نظر می رسد به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما می گوید: بهترین اجرای امشب که مرا راضی کرد اجرای کودکان کار بود.
وی می افزاید: اینکه می بینیم موسیقی نواحی در جشنواره سی و یکم موسیقی فجر با استقبال عمومی مواجه شده نشان علاقه مردم به این بخش موسیقی است.
بهروز فرح شیرازی مدیر روابط عمومی گروه موج آوا نیز می گوید: در این کنسرت امشب 15 قطعه در دو بخش (بخش اول 8 قطعه و بخش دوم 7 قطعه) اجرا شد که دو قطعه آن کار پژوهشی و سایر قطعات کارهایی برگرفته از آواها و نیمه های قدیمی بوشهری است که با تنظیم جدید در این کنسرت اجرا شد.
تمامی قطعاتی که امشب از ساعت 19 اجرا شد آواها و نیمه های قدیمی بوشهر بود که پایتخت نشینان را حیرت زده کرد چراکه امشب معرفی کاملی از موسیقی مقامی بوشهری شامل موسیقی های بخش پژوهشی، آیینی، کار، حماسی (جنگ نامه خوانی)، مذهبی (سنج و دمام) و موسیقی درمانی (موسیقی زار) صورت گرفت.
جشنواره موسیقی فجر تا فردا شب میزبان هنرمندان در تالار وحدت فرهنگسراهای نیاوران و ارسباران نمایشگاه بین المللی و سالن رودکی است.