آتش باری سنگین ارتش سوریه بر مواضع تروریست ها
نیروی هوایی ارتش سوریه مواضع تروریست ها را در مناطقی از شهرهای دیرالزور و حومه ادلب را زیر هدف قرار دادند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، منابع میدانی سوریه گزارش دادند نیروی هوایی ارتش سوریه مواضع تروریست ها را در مناطق کارگری و الحویقه در شهر دیرالزور ، شهرهای الباب و دیر حافر و شهر خان شیخون در حومه ادلب زیر هدف قرار دادند.
همچنین مناطق تیرمعله و روستاهای ام شرشوح و کیسین در حومه حمص نیز با اتش باری سنگین ارتش سوریه مواجه شد . به گزارش این منابع میدانی توپخانه ارتش سوریه نیز مراکز تجمع تروریست ها را در مناطق زیر هدف قرار داد: محله جوبر واقع در شرق شهر دمشق و شهر داریا در ریف دمشق. محله های درعا البلد در شهر درعا و منطقه الیادوده در حومه درعا و همچنین روستاهای حطله و مراط در حومه دیر الزور از ایمن مناطق بودند .
بنابر گزارش ها کاروان کمک های دولت سوریه به مردم نبل و الزهرا وارد این شهرها شدند.
به گزارش منابع میدانی هفته گذشته ارتش سوریه و نیروهای همپیمانش توانستند محاصره شهرهای نبل و الزهرا را بشکنند. با این موفقیت بزرگ نظامی، راه های کمک رسانی به این دو شهر گشوده و کامیون های حاوی کمک های انسانی برای مردم این شهرها فرستاده شد.